Biblo.dk

Biblo.dk er et online fællesskab, hvor børn kan dele interesser med hinanden i online åbne grupper.

Grupperne kan handle om alt, og de kan oprettes både af børn og bibliotekarer. Hver gruppe handler om noget specielt, som man diskuterer i den gruppe. Vil man diskutere noget andet, kan man enten finde en gruppe, der passer bedre, lave sin egen gruppe eller spørge i gruppen "Spørg Biblo".

Alle, der har et Unilogin, kan se, skrive, uploade og deltage i konkurrencer på Biblo.dk.

Man kan også kunne låne bøger, film, spil og musik på Biblo.dk - lige som man kan på sit bibliotek.

Biblo.dk er skabt og køres af de danske folkebiblioteker.

Biblo.dk overvåges af voksne bibliotekarer.

Fokus på skolesamarbejde og sikkerhed

Mange børn vil bruge Biblo.dk både både i og uden for skoletiden. Man kan deltage i konkurrencer, der ofte laves i et samarbejde mellem skoler og det lokale bibliotek. For eksempel er "Sommerbogen" Danmarks største læse-konkurrence med omkring 4.000 deltagere hver sommer.

Biblo.dk bliver overvåget og modereret af bibliotekarer, og børnene vil altid kunne komme i kontakt med en voksen.

Desuden kræver Biblo.dk et UNILogin fra alle, der vil oprette sig som bruger.

Besøg Biblo.dk