Sara Galbiati, Gyldendal Medie 2022

Glenn Bech vinder Politikens Litteraturpris

09.03.23
Politikens Litteraturpris går til Glenn Bechs manifest ’Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet’ og sjældent har Politikens læsere været mere enige om vinderen.

Glenn Bechs Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet manifest retter med udgangspunkt i egne oplevelser en klar kritik af samfundets elite. Både højrefløjen og den politisk korrekte venstrefløj får således hug af Bechs skrivehammer. Trods disse hug - eller måske på grund af disse - høster Bech enorme roser og bifald for manifestet og hyldes nu altså med den fornemme pris.

Ud fra egne smertelige erfaringer med det klasseopdelte samfund udfolder Glenn Bech sit manifest, der sætter spot på den sociale ulighed og uretfærdighed, der findes på tværs af alt fra boomere til storbyens woke, den politiske elite, provinsens proletariat og middelklassens hykleri.

Bogen er af forståelige grunde populær blandt vores lånere, men skriv dig evt i kø ved at reservere den via linket ovenover, hvis den ikke er på hylden.

Psst... kan du ikke vente med at læse noget af Glenn Bech, så har vi også erindringsromanen Farskibet om en hård opvækst i Horsens på hylden. Lån den via linket herunder.