Biblioteket åbner igen torsdag d. 22. april med begrænsninger

20.04.21
Samsø Bibliotek kan desværre IKKE åbne allerede onsdag d. 21. april pga. vaccinationer i Sambiosen/Kultursalen.

Genåbningen

Fra og med torsdag d. 22. april vil biblioteket pga. restriktionerne kun være åbent i nedenstående tidsrum; dvs. at der IKKE er adgang til selvbetjening fra kl. 8-22, som I har været vant til før Corona-krisen.

Ud over de gode råd du allerede kender (mundbind/visir, håndsprit, etc.), så er der som noget nyt indført et krav om forevisning af gyldigt Corona-pas for at få adgang til biblioteket!

Åbningstider:

• mandag 10-14
  • tirsdag   12-17
  • onsdag lukket  (pga. vaccination i Kultursalen)
  • torsdag  12-17
  • fredag    10-14

Ligger du inde med materialer, der skulle have været afleveret i lukkeperioden (siden 11. december 2020), kommer du naturligvis ikke til at betale gebyr!
Sørg blot for at aflevere disse materialer senest torsdag d. 6. maj!

Vigtigt!

Det er en betingelse for adgang til biblioteket, at du

• fremviser Coronapas til personalet
  • bærer mundbind eller visir (hvis ikke du er fritaget for dette)
  • holder god afstand til andre besøgende på biblioteket
  • holder god håndhygiejne med håndvask eller brug af håndsprit

Hvis du IKKE har et gyldigt coronapas, så kan vi afhente materialerne på bibliotekets parkeringsplads - KUN i den bemandede åbningstid - ring på 87 92 23 55.

Fra onsdag d. 21. april vil der igen være mulighed for at bestille materialer fra bibliotekets egen beholdning her på hjemmesiden, samt fra andre biblioteker til afhentning på Samsø Bibliotek via https://bibliotek.dk/.

Du er altid velkommen til at maile på bibliotek@samsoe.dk eller evt. ringe til os på 87 92 23 55, hvis du har spørgsmål til ovenstående.

Vi glæder os til at se jeg igen!

Mange hilsener

Personalet på Samsø Bibliotek