Biblioteket er lukket

Biblioteket er lukket til onsdag d. 21. april 2021

24.03.21
Samsø Bibliotek er HELT lukket for adgang til onsdag d. 21. april, hvor vi åbner igen. Vi melder ud her på siden, så snart vi har modtaget nye retningslinjer.

I lukkeperioden vil det ikke være muligt at

• reservere/bestille materialer. Materialer, der pt. står på afhentningshylden bliver stående en uge efter vi åbner igen.

• aflevere materialer - også fjernlån. Vi vil bede dig om at opbevare de lånte materialer hjemme indtil biblioteket åbner igen.
    Når biblioteket åbner igen bedes du aflevere materialerne i løbet af 14 dage.

Udlånsperioden vil være forlænget - dette gælder også fjernlån.
I denne ekstraordinære situation vil der selvfølgelig heller ikke blive opkrævet påløbne gebyrer.
Henvend dig til personalet når vi åbner igen, hvis du skulle have fået tilskrevet sådanne gebyrer.

Indtil biblioteket åbner igen:

Prøv de tilbud, der ligger under menupunktet 'Digitale tilbud'. Her kan du få adgang til et udvalg af både ebøger, lydbøger, podcast, film samt tidsskrifter - lige når det passer dig!

Er du studerende eller underviser?

Materialer - KUN til forsknings- og undervisningbrug, eksempelvis i forbindelse med eksamen - kan lånes og afleveres efter forudgående aftale på bibliotekets mail: bibliotek@samsoe.dk