Nyt bibliotekssystem

24.10.17

Samsø Bibliotek har fået nyt bibliotekssystem

På Samsø Bibliotek har vi i flere måneder arbejdet os henimod implementeringen af det nye bibliotekssystem FBS/Cicero samt ny hjemmeside, som nu begge er i drift i drift.
97 af 98 kommuner er tilmeldt det nye system.

Systemet er nyt for os alle, og personalet på Samsø Bibliotek (Folkebiblioteket + Læringscentret på Samsø skole) skal igennem en udfordrende tid, hvor der bliver brug for nye måder at arbejde på.
Vi beder derfor om forståelse for, at der i starten kan være længere ekspeditionstider, samt at der kan opstå andre uhensigtsmæssigheder.
Systemskiftet er ganske omfattende, og derfor har biblioteket været lukket i tre dage.

Den hjemmeside, som du kigger på nu, er din indgang til de ydelser Samsø Bibliotek tilbyder.

Her kan du søge og bestille materialer, gå på opdagelse i vore digitale tilbud og meget mere.

I løbet af kort tid vil du også få mulighed for at betale gebyrer og erstatninger på hjemmesiden.

Dette vil vi orientere om på et senere tidspunkt.

Som altid er du naturligvis også velkommen til at besøge biblioteket og få personlig betjening!

Personalet på Samsø Bibliotek