Samsø Bibliotek og den forsigtige genåbning mandag d. 18. maj

15.05.20
Opdateret d. 15. maj

Vi har fået flere og nye retningslinjer fra Kulturministeriet d. 13. maj, og ud fra disse kommer den snarlige genåbning, som i starten kun er med bemandet betjening, til i begyndelsen at være:

Åbningstider:

Mandag kl. 10-14
Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 12-17
Fredag kl. 10-14

Hvordan kan du så bruge biblioteket:

Efter de sidste meldinger, så må du i vores bemandede åbningstid aflevere og låne biblioteksmaterialer.
Du må også kortvarigt lave stående ophold for at udvælge biblioteksmaterialer til hjemlån. Nu er det ikke kun i forvejen reserverede materialer, som kan hentes.

Der må i denne fase kun være ca. 12 brugere inde på biblioteket samtidigt.

Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger på området og vil selvfølgelig gerne guide jer på biblioteket; specielt i den første tid.
På biblioteket har vi afstandsmærker, spritdispensere, oplysningsskilte og engangshandsker.
Vi skal overholde reglerne på området, så hold afstand og brug spritbeholderne!

Sammen skal vi have biblioteket op at køre igen på en sikker og forsvarlig måde.
Vi glæder os, trods en masse begrænsninger, til at betjene jer igen.

Indgang til biblioteket:

Samsø Biblioteks indgang bliver i den første tid flyttet en smule; se skiltningen når du kommer hen omkring Sambiosens indgang.
Du vil blive vejledt til at gå en anden vej rundt om Kultursalen ind på biblioteket.

Følg med på Samsø Biblioteks hjemmeside og Facebookside:

Vi vil holde jer orienteret om sidste nyt vedrørende Samsø Bibliotek og de ændringer, der sker på området i denne Coronatid.

I må også gerne maile til bibliotek@samsoe.dk eller ringe til os på 87 92 23 55, hvis I har spørgsmål.