Samsø Bibliotek og den fortsatte genåbningsproces

29.06.20
Nu igen med selvbetjening og brug af PC samt print/kopi/scanning

Vi har fået flere og nye retningslinjer fra Kulturministeriet d. 20. juni, og ud fra disse kommer genåbningen nu til at være:

Åbningstider:

Selvbetjening (for oprettede lånere):

• Mandag - søndag kl. 8.00-22.00

Bemandet åbningstid:

• Mandag kl. 10 - 13
  • Tirsdag  kl. 14 - 17
  • Onsdag  kl. 14 - 17
  • Torsdag kl. 14 - 17
  • Fredag   kl. 10 - 13

Tiderne er ligesom før Coronakrisen.

Vær meget opmærksom på at overholde reglerne i biblioteksrummet!
Her gælder det om at holde afstand, udvise god håndhygiejne, hoste og nyse ind i albuen og undgå at være for mange i lokalet.
Det anbefales, at besøgene bliver af kortere varighed, sådan at der bliver plads til alle.
Kun med respekt for Coronasygdommen, kan vi i fælleskab komme tilbage til næsten normale tilstande.

Hvordan kan du så bruge biblioteket:

Du kan nu møde op i vores bemandede åbningstid, og hvis du er oprettet som bruger af Samsø Bibliotek, kan du også bruge os i den ubemandede tid.

Bibliotekets PC’er, printere og kopimaskine må nu benyttes igen med forsvarlig brug af sprit og evt. engangshandsker.
Der er færre borger PC’er tilgængelige nu end før den nuværende sundhedskrise.
Der vil også være færre siddepladser ved bordene, da vi skal sikre den nødvendige afstand.

Indgang til biblioteket:

Samsø Biblioteks indgang er nu flyttet tilbage til det oprindelige sted ved Sambiosens hovedindgang.

Følg med på Samsø Biblioteks hjemmeside og Facebookside:

Vi vil holde jer orienteret om sidste nyt vedrørende Samsø Bibliotek og de ændringer, der sker på området i denne Coronatid.

I må også gerne maile til bibliotek@samsoe.dk eller ringe til os på 87 92 23 55, hvis I har spørgsmål.