Samsø Biblioteks ny hjemmeside

Velkommen til Samsø Biblioteks nye hjemmeside

25.10.17

Vi har taget hjemmesiden officielt i brug og flyttet hjemmesiden til vores hovedadresse www.bibliotek.samsoe.dk.

Lige som alle andre folkebiblioteker i Danmark er vi gået over til DDB CMS, der leveres af Danskernes Digitale Bibliotek.
Hjemmesiden udvikles af alle landets biblioteksvæsener i fællesskab, og der vil løbende ske opdateringer med nye muligheder.

Den vil blive platform for nye nyttige funktioner i nær fremtid, såsom mere visuel og inspirerende visning af nye tilbud fra biblioteket, forbedret personalisering og meget andet.

Der vil også blive mulighed for at betale mellemværender med en række udvalgte betalingskort, herunder Dankort.

Den 31. oktober tog vi ligeledes et nyt bibliotekssystem i brug.
Systemet er opbygget på en anden måde, og det vil medføre nogle lidt ændrede procedurer på visse områder, men forhåbentlig kommer du ikke til at mærke så meget til det.

Proceduren for hjemkaldelser og rykkere bliver lidt anderledes, og saldoopgørelser (som i det gamle system hed regninger) vil blive fremsendt som Digital post (e-Boks), såfremt du ikke er fritaget for brugen af det!

Husk at du altid kan spørge bibliotekets personale, hvis du er i tvivl om brugen af hjemmesiden.

Rigtig god fornøjelse!

Samsø Bibliotek