Gebyrer og erstatninger

HUSK! Det er GRATIS at låne, når du afleverer til tiden! Biblioteket er IKKE forpligtet til at sende dig hjemkaldelser, så du skal som udgangspunkt selv holde styr på, hvornår dine lån skal afleveres!

Gebyrer ved for sen/manglende aflevering

Voksne:

• 7 dage for sent: 20,00 kr.
  • 15 dage for sent: 35,00 kr.
  • 30 dage for sent: 65,00 kr.
  • 60 dage for sent: 155,00 kr

Børn:

• 7 dage for sent: 0,00 kr.
  • 15 dage for sent: 10,00 kr.
  • 30 dage for sent: 25,00 kr.
  • 60 dage for sent: 100,00 kr.

Erstatning

Hvis det lånte ikke er afleveret 60 dage efter lånetidens udløb, betragtes det som bortkommet, og biblioteket udsender derfor en regning.
Bortkommet eller beskadiget materiale skal erstattes med bibliotekets indkøbspris inkl. moms eller reparationsprisen. Udover erstatningsbeløbet skal der betales 55 kr for håndteringsomkostninger herunder udgifter til dækning af klargøring fx indbinding og licensrettigheder.
BEMÆRK! For CD/DVD/LYDBOG kan licensudgiften til tilladelse til udlån i bibliotekerne betyde, at prisen bliver flere gange prisen ved almindeligt salg i detailhandlen.
Regninger, som ikke betales, overgives til kommunal inkasso med deraf følgende omkostninger.

Betalingsmuligheder

Du kan betale med kontanter eller med MobilePay til personalet på biblioteket i den betjente åbningstid. Vi modtager ikke bankoverførsler eller betaling med diverse betalingskort.