Skal du skrive opgave - så prøv MasterFILE Premier til og med 30. april 2021

25.03.21
MasterFILE Premier tilbyder fuldtekstmagasiner, -bøger og primærkildedokumenter, samt en stor samling indeholdende billeder, kort og flag.

Databasen dækker en bred vifte af emneområder, inklusiv business, sundhed, uddannelse, videnskab og multikulturelle emner. PDF filer er tilgængelige fra helt tilbage til 1922 for udgivelser som American Libraries, Foreign Affairs, History Today, Library Journal, National Review, Saturday Evening Post og mere, og Science News er tilgængelig i HTML tilbage til 1975.

Biblioteksbrugere kan nemt søge og få indhold fra MasterFILE Premier via EBSCOhost, som giver brugerne en intuitivt brugergrænseflade, som tillader basal og avanceret søgningsmuligheder. Indhold inkluderer:

• Mere end 1.600 fuldtekstmagasiner og journaler.
  • Næsten 450 fuldtekstbøger.
  • Mere end 73.000 primærkildedokumenter.
  • Mere end 1.4 millioner billeder, kort og flag.

Prøv MasterFILE - tryk her!